Louie Austen revine in Romania

18 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Dupa ce a concertat in clubul Studio Martin din Bucuresti, Louie Austen revine in capitala, de data aceasta la Cabaret, unde va sustine un nou concert. In deschidere vor performa cei de la Khidja, informeaza feeder.ro.

Stilul sau muzical este extraordinar de flexibil, plecand de la muzica dance si ajungand la muzica anilor '60, cu un puternic iz de Frank Sinatra. A colaborat cu artisti precum Peaches, Gonzales, Mocky, Matthew Herbert si Senor Coconut.

Louie Austen face cariera inca din anii 60 si pana acum a avut o ascensiune puternica, fiind unul dintre cei mai buni performeri pe care muzica dance ii poate oferi astazi.Cele 4 albume ale sale s-au bucurat de un real succes, iar ultimul, intitulat Iguana, lansat in 2006, este la fel de echilibrat precum este cam tot ce tine de viata lui Louie.

Pe langa incercarea de a ramane intr-o forma psihica si fizica buna, jucand tenis, Louie este inca preocupat de aparitii live si proiecte indraznete. Alaturi de SENOR COCONUT & HIS ORCHESTRA, maestrul Austen va pleca intr-un turneu in jurul lumii, iar la inceputul anului 2009 va lansa cel de-al cincilea sau album.


Popup detector