Loco Dice aduce experienta Desolat la Bucuresti (Arenele Romane)

03 Septembrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Sambata, 6 octombrie, la Arenele Romane din Bucuresti, The Mission te invita la un eveniment din seria A Desolat Experience, o petrecere concept aflata in premiera in Romania, ce reuneste artistii Loco Dice, tINI, Guti, Hector si Premiesku.


Pretul unui bilet in avans este de 40 de lei - Online National si International - prin comanda la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe intreg teritoriul Romaniei si e-Ticket pe plan international) si in oficiile Postei Romane semnalizate “Aici Bilete.ro”. Lista completa a celor peste 500 de oficii de pe intreg cuprinsul tarii poate fi accesata aici. Direct in Bucuresti de la punctele de vanzare Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 61), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16).


La intrare, pretul unui bilet va fi de 60 de lei, iar un bilet VIP va costa 100 de lei.


A DESOLAT EXPERIENCE “ este un showcase al label-ului Desolat din Dusseldorf, in jurul caruia graviteaza atat artistii ce vor fi prezenti pe 6 octombrie in Bucuresti, dar si multi altii, intre care Marco Carola, David Squillance, Stacey Pullen, Tobi Neumann, The Mountain People, Gaiser, Martin Buttrich.


Cu aceasta ocazie, romanii vor putea asista la primul live act Premiesku in Romania (detalii despre albumul de debut al celor trei romani gasiti aici).



tINI- RA Podcast 323






Popup detector