Liviu Hodor a fost la Ibiza

03 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

Liviu Hodor a fost la Ibiza
TAGS:
ibiza  liviu hodor  prajeala 

In asteptarea Liberty Parade care va avea loc pe 24 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn, Liviu Hodor s-a pus la curent cu trendurile actuale din muzica electronica la International Music Summit, cel mai important festival de gen din Ibiza.


“Cel mai special lucru care s-a intamplat la acest eveniment a fost faptul ca l-am cunoscut pe David Guetta, unul dintre putinii producatori care au reusit sa intre pe piata de main din America, cu albumul “One Love”. El a tinut o conferinta despre viitorul muzicii electronice, iar apoi am avut ocazia sa stam de vorba si i-am povestit cate ceva despre succesul acestui tip de muzica in Romania si despre faptul ca Liberty Parade aduna peste 60.000 de petrecareti in fiecare an. Apoi am mers la deschiderea clubului Pacha, acolo unde Guetta tine in fiecare joi petrecerea “Fuck Me I'm Famous”.


La petrecere au fost invitate si staruri internationale ca Will I Am si Fergie de la Black Eyed Peas, Kelly Rowland, Kid Cudi sau Mark Knight. Clubul a fost full, coada era imensa si doar cei cu invitatii puteau intra. Atmosfera a fost nebuna!”, a povestit Liviu Hodor la intoarcerea in tara.


-sursa comunicat Europa FM / Vibe FM


Si Vania a fost in Ibiza, in cadrul aceluiasi eveniment, si, intrebat de reporterii BF "cum a fost", Tiberiu a raspuns vehement - "sec".


Popup detector