Livio & Roby - turneu in America

18 Februarie 2010 Beat Factor BeatFactor

DJii si producatorii romani Livio & Roby pornesc in acest weekend (19-20 februarie) intru-un turneu ce curprinde mai multe date pe ambele continente americane.


Astfel, vinerea aceasta, Livio si Roby vor fi prezenti in clubul D-Edge din Sao Paolo, alaturi de Dixon, reprezentant onorabil al Innervisions-ului. Weekendul continua cu un party a doua seara, 20 februarie, alaturi de Seth Troxler, in Garage Cuiaba. Pe 24 februarie, romanii vor mixa in Caracas (Venezuela), urmand ca pe 27 februarie sa se indrepte spre Peru.


O saptamana mai tarziu, pe 5 martie, vor fi prezenti in club 101 din El Paso (Texas), urmand ca in seara urmatoare sa fie prezenti in Hollywood, in clubul Avalon. Urmeaza Mineapollis (in clubul The Loft, alaturi de Loco Dice, Martin Buttrich si altii) pe data de 10 martie, clubul Spy Bar din Chicago (pe 12 martie), Reliv din Detroit (pe 13 martie), Bristol Bar in Colombus si Footwork in Toronto.


Pe 19 martie, Livio & Roby se indreapta spre Montreal (in clubul Stereo), urmand ca pe 20 martie sa mixeze in New York, in celebrul club Pacha, alaturi de Loco Dice si Martin Buttrich, continuand turneul Desolat Bus Tour. Pe 25 martie, artistii romani vor fi prezenti in Miami, dupa ce vor fi trecut prin Washington (clubul Aqua, pe 23 martie). Gig-ul din Miami va face parte din binecunoscutul WMC (Miami Winter Music Conference) si vor mixa alaturi de Steve Bug, Behrouz si alti artisti ce urmeaza a fi confirmati.


Doua zile mai tarziu, pe data de 27 martie, Livio & Roby vor fi prezenti in Mannheim, in cadrul festivalului Time Warp, unde vor performa alaturi de nume sonore de pe scena internationala, intre care Richie Hawtin (ce va fi prezent cu proiectul Plastikman, Sven Vath, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Dubfire, Marco Carola, Magda, Karotte, Reboot si altii.


Popup detector