Line up-ul complet la Liberty Parade 2009 si alte informatii

07 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

Liberty Parade-ul de anul acesta va avea loc pe data de 18 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn, ca si in anii precedenti. Pe langa Ferry Corsten si Planet Funk, invitatii streini din acest an, iata care sunt DJ-ii romani care mixeaza la Liberty Parade 2009.


Optick, DJ Allen, Vali Barbulescu, Christian Green, DJ Andi, Liviu Hodor, Lucian Barbulescu, Vika Jigulina, Hermannstadt Collective, Emil Lassaria, Dan Ene, Raoul Russu, NTFO, Sllash & Doppe, Treitl Hammond, Paul Damixie si Carlos & Jasc sunt DJ-ii romani care completeaza editia din acest an a evenimentului Liberty Parade.


Vrei sa stii pe unde mergi? Afla mai jos traseul caravanei:



In cadrul unui interviu acordat site-ului Libertyparade.com, DJ-ul roman Optick spune ce s-a schimbat de-a lungul anilor la Liberty Parade. "Asa cum si muzica se schimba de la o saptamana la alta, si oamenii se schimba in fiecare an. Evenimentul in sine s-a schimbat in fiecare an, din punctul meu de vedere, in bine, iar editia de anul trecut cred ca a fost cel mai bine realizata, incepand de la promovare, camioane, scena si prestatiile artistilor. Din punctul meu de vedere, privind totul de pe scena, presiunea este mult mai mare si mai intensa, mult mai multa lume ca la primele editii si asta este cel mai bine."


Cat priveste publicul, "cu siguranta si-a format o imagine legata de ce vrea sa auda si cum ar vrea sa fie organizat un eveniment. De asta trebuie sa fim foarte atenti in fiecare an la multe detalii care nu se vad, dar se simt."


Imnul Liberty Parade 2009, pe care Optick il recomanda ca fiind "cel mai potrivit pentru atmosfera de acolo", este produs de catre Dj Optick, Dj Andi, Avi si Rudi de la Activ si Play & Win, si este interpretat de catre Tara McDonald. Poate fi ascultat AICI.


Popup detector