Line-up-ul complet - Sensation White Amsterdam

09 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Pe data de 5 iulie, Amsterdam Arena se va transforma intr-unul dintre cele mai mari evenimente indoor din lume, Sensation White. Petrecerea internationala care prezinta un spectacol de muzica si lumini fascinant si care inregistreaza o prezenta de circa 50.000 de oameni imbracati in alb isi dezvaluie line-up-ul.

Printre artistii care se numara in line-up-ul evenimentului ii regasim pe Chuckie, Fedde Le Grand, Felix Da Housecat, Laidback Luke, Marco V si Tocadisco. Chuckie este unul dintre cei mai talentati DJ-I olandezi. Printr-o combinare a stilurilor electrohouse, hip-hop si drum nbass, sound-ul sau este practic imposibil de descris in cuvinte.

Fedde Le Grand, DJ-ul care de ceva timp este intr-o urcare rapida pe scena muzicii electronice, va fi pentru a doua oara prezent la Sensation White. Artistul are turnee in toata lumea si lucreaza la o piesa impreuna cu Black Eyed Peas.

DJ-ul si producatorul olandez Laidback Luke este o alta emblema nationala care va fi prezenta pe scena din Amsterdam. El a colaborat cu artisti de top ai scenei electro, precum Roger Sanchez si Steve Angello. Sound-ul sau este undeva la mijloc intre techno, tech-house si house. Ultimul DJ care vine din Olanda este Marco V. Cu stilul sau tech-trance si tech-house, Marco V va fi insarcinat cu zgomotul la eveniment.

Pentru partea de electro si house, ID&T l-au invitat pe Felix Da Housecat. DJ-ul a fost prezent deja la Sensation Germany. Tocadisco completeaza lista din 2008. Biletele au fost vandute in numai trei ore din momentul punerii lor in vanzare.



Popup detector