Leftfield la Spirit of Burgas 2011 si alte detalii despre festival

26 Iulie 2011 Beat Factor BeatFactor

Editia din acest an a festivalului Spirit of Burgas din Bulgaria va avea loc in perioada 12-14 august 2011. Veteranii muzicii electronice de la Leftfield se numara printre participanti.


Dupa ce va anuntam AICI ca Moby, Skunk Anansie si Deftones au fost primele act-uri anuntate, iata headlinerii din line up. Mai sunt cateva zile in care va puteti inscrie la concursul BF pentru a castiga invitatii la festival!


Pe langa Main Stage, vor mai exista inca patru scene: Jack Daniel's Rock Arena, HA TbMHO Stage, Blus & Jazz Stage si Max Bass Stage.


Vineri, 12 august 2011, vor concerta/presta la Main Stage Gotan Project, Suicidal Tendencies, Onyx, Benga, Youngman, Bong, Tommy Gun, World Premiere, Tekniq si altii.


Sambata, 13 august, la Main Stage vor fi prezenti Moby, Skunk Anansie, Shy FX, Stamina MC.


Duminica, 14 august, la Main Stage concerteaza Leftfield, Deftones, Skindred, Scratch Perverts, FARS, 5, DJ Darkstep, Wosh, The Top Stoppers, JamezBongg, Bashment, Diwaddloe, Soulization si altii.


Dar asta nu e tot, pentru ca pe langa act-urile de la scena principala, Spirit of Burgas va reuni foarte multi artisti si trupe din arii muzicale diferite. Pentru line up-ul complet, consultati site-ul oficial al festivalului.


Tickets:

Early Bird Special:

Only a 1000 tickets will be available

Three day pass – 99 Levs (50 euro)


Presales:

One day pass – 50 levs (25 euro)

Three day pass – 120 levs (60 euro)

Campsite three day pass – 30 Levs (15 euro)


Sales at the door:

One day pass – 60 levs (30 euro)

Three day pass – 140 levs (70 euro)


Pentru bilete, accesati eventim.bg.


Aceasta este cea de-a patra editie a festivalului. Muzical, te poti astepta la multe, de la rock, reggae si ska la jazz si blues, hardcore si punk, ethno, trans, techno, drum & bass.


BeatFactor a fost prezent la editia din 2009. Cum a fost puteti afla de aici. In 2010 a fost cam asa, iar cateva poze mai reprezentative gasiti mai jos.




Popup detector