Lee Burridge mixeaza de revelion in Kristal Club

08 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

New Years Eve Party la Kristal Glam Club in acest an ii va avea in rolurile principale pe Lee Burridge si Bill Patrick. Biletele se pot achizitiona, in avans, de la Kristal Glam Club (de luni pana vineri, intre orele 11.00 si 17.00), din reteaua magazinelor Diverta si online.

Pretul intrarii + bufet suedez este de 100 Ron in avans. La intrare, pretul unui bilet este de 150 Ron (Intrare + bufet suedez). Pentru rezervari mese sunati la: 0721.99.39.88.

Premiat in 1998 de catre Mixmag cu titlul "Best dj at the best club", Lee este atras de ideea petrecerilor sub luna plina din Ko-Pha-Ngan, Thailanda (a avut parte inainte de 6 ani de rezidentiat in Hong Kong, unde a fost incoronat rege, cu prezente in cele mai importante cluburi / evenimente : Cream, Ministry, Malibu Stacey, Northern Exposure). Impreuna cu Danny Rampling, accepta rezidentiatul si propune o noua alternativa standardelor vietii de noapte. In Europa si America exista deja o moda Lee Burridge care nu a pierdut teren de-a lungul anilor.

Balance Tour 2007, a fost ultimul sau album international, lansat si in Romania, la Kristal Glam Club, in decembrie 2007.

Cel mai tare parteneriat de pupitru al unicului Lee Burridge este cu siguranta cel cu Bill Patrick.

New York-ezul a luat pe sus scena clubbing internationala si nu ati uitat cu siguranta ce show a facut in vara, la Sunwaves 4 cand a ridicat scena Kristal in aer printr-un set extraordinat alaturi de Danny Tenaglia. Poze gasiti AICI.


Popup detector