Laurent Garnier: francezii sunt etern suparati pe viata

07 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Laurent Garnier a vorbit despre stereotipurile culturale pentru Skrufff si a recunoscut ca de cele mai multe ori este furios pentru ca ai sai co-nationali sunt priviti ca nepoliticosi si lenesi. "Fuck Off!", a urlat acesta cand a fost intrebat despre ultima data cand s-a enervat. “Va te faire foutre!”

Producatorul cu "gura spurcata" a reactionat destul de violent dupa ce a citit un articol pe UnderstandingFrance.org, in care se vorbea despre cum americanii ii privesc pe francezi ca pe "oameni lenesi care nu muncesc si fac demonstratii in strazi (asta cand nu sunt in greva). "Demonstratiile sunt ca un sport national in Franta, asta inveti inca din gimnaziu", a spus Laurent. "Fara aceste demonstratii nu am fi avut sarbatori publice precum Bastille Day, de exemplu", a spus Garnier.

"Demonstratiile din ziua de azi fac parte dintr-un plan mare de a mai castiga cateva zile libere, dar e o diferenta intre a face meetinguri si a fi lenes. Participi la astfel de actiuni pentru ca vrei sa lucruruile sa se schimbe in bine, sau pur si simplu pentru ca suntem francezi si suntem etern suparati pe viata", a adaugat artistul.


"Dar, daca esti lenes, asta inseamna doar ca esti un bastardo lenes. Sa nu incurcam lucrurile", a mai spus Garnier.

De asemenea, acesta a fost complet neimpresionat de ceea ce s-a scris pe acel site, cum ca Americanii ii privesc pe francezi ca "oameni lasi care mereu se predau".


"Daca e un singur lucru pe care nu il fac, atunci acela e violenta fizica. Dispretuiesc oamenii care se bat, prefer cuvintele pumnului in orice disputa. Am descoperit ca, de fapt, cei care prefera violenta fizica, sunt, de fapt, slabi. Sunt multe alte feluri in care poti lupta pentru ceva, fara sa fie nevoie de pumn.


Dar, un singur lucru e clar referitor la cum ne vad Americanii; da, ne place sa fim impertinenti. Vive le ‘freedom fries’, a incheiat acesta.


Popup detector