Laurent Garnier, certuri cu vanzatorii de pe eBay

16 Februarie 2010 Create It BeatFactor

Laurent Garnier si-a aparat colegul de trupa dupa ce acesta a intrat in certuri cu un vanzator de pe eBay.

Laurent T, membru in trupa de live a lui Laurent Garnier, a vrut sa cumpere un keyboard de pe eBay, insa a primit in schimb un raspuns de-a dreptul jignitor pentru toti francezii.

Acesta i-a trimis un mail foarte lung in care ii spunea ca prefera sa trimita Keyboard-ul prin posta, pe Saturn, decat in Franta.


A adaugat la finalul mailului: "Stii care e partea ironica? Bunicul meu a murit incercat sa va salveze (francezii) de nazisti in timpul bataliei de la Bulge. Bunicul tau ce a facut? Vichy probabil.

Seful F Com a ripostat, spunand pentru Sktufff.com ca s-a amuzat putin cand a citit mailul, explicand ca i-a sugerat lui Laurent T urmatorul raspuns: "in timp ce bunicul tau era in razboi in Franta, bunicul meu i-o tragea bunicii tale". Minunat :)

Totusi, Garnier nu l-a incurajat prea mult pe colegul sau de trupa sa trimita acesta raspus pentru ca individul in cauza l-a avertizat pe francez ca i-a blocat accesul la respectiva licitatie.

Americanul era furios pentru ca in urma cu 15 ani, cand a vizitat Franta, a fost nevoit sa plateasca 35 de dolari pe o cola, si 500 euro camea de hotel, plus ca toti francezii radeau de el ca nu intelegea limba. De aici, si frustrarea.

Daca vreti sa cititi intreaga scrisoare, o gasiti pe skrufff.com.


Trebuie sa recunoasteti ca mondenitatile de genul asta sunt haioase :)


Popup detector