Laurent Garnier: 'Paris Hilton e cea mai proasta gluma'

16 Iunie 2009 Beat Factor BeatFactor

Artistul francez Laurent Garnier este astazi mai activ in fata mass media ca niciodata. Dupa ce recent a dezis hype-ul compatriotilor sai de la Ed Banger Records, Garnier marturiseste recent intr-un interviu ca Paris Hilton este cea mai proasta gluma din ultimul timp (asta dupa ce veteranul techno vorbise in acelasi context despre scena de club din Paris, care este destul de "moale").


"Cine dracu' e si asta? Doar o fata petrecareata cu o gramada de bani. Grozav! Asta nu o face mai interesanta, in niciun caz!". Laurent Garnier are o atitudine vehementa atunci cand vine vorba despre celebritati (si cand ne gandim ca Puff Daddy canta pe noul album al lui DJ Hell...).


"Am fost odata rugat de catre un jucator de fotbal (Thierry Henry) sa mixez la un party cu el sau alta vedeta din fotbal, insa am spus 'nu'. De ce as face asta? Imi place sa pun muzica si sa spun povesti prin muzica, asa ca nu m-as vedea in stare sa fac asta in asemenea locuri. Simt nevoia sa ma exprim, nu am facut-o niciodata pentru bani, ci intotdeauna din dragoste pentru muzica. Am mai fost chemat sa mixez la un party la Cannes, pentru festivalul de film, insa am refuzat si acolo".


Popup detector