Laura Jones mixeaza in Bucuresti in acest weekend

25 Ianuarie 2012 Beat Factor BeatFactor

Laura Jones de la Visionquest si Leftroom mixeaza sambata aceasta, 28 ianuarie 2012, in clubul Studio Martin din Bucuresti. In deschidere va mixa Fouchat.


Despre Laura Jones poate ati auzit dar nu cat trebuie, de aceea va punem la curent cu faptul ca ”blonda de la Visionquest” a pus recent Leeds-ul pe harta muzicii electronice cu primul sau hit ”Love in Me” (Leftroom) si gig-uri internationale gen Mulletover / Londra, Below / Birmingham si Asylum / Leeds, fiind sustinuta de baieti grei in industrie – Damian Lazarus si Matt Styles – cu care a sustinut primul gig in 2006, urmand o rezidenta de un an la noaptea Louche / Mint Club, si in prezent fiind protejata lui Troxler, Curtis, Crosson si Reeves de la Visionquest, dar si a prietenilor apropiati Dan Ghenacea, Dyed Soundroom si alti prea-simpatici.


Dar Laura nu este un DJ obisnuit cu un MacBook si o idee, ci un muzician complex si versatil cu studii superioare in domeniu, la care se adauga o cultura muzicala ce acopera majoritatea genurilor, preferand in special pe cel clasic si jazz-ul - de unde si hook-ul catchy al pieselor sale.


Mai adaugam putina inspiratie via DC10, cand pentru prima oara ii asculta pe Tania Vulcano, Loco Dice & Clive Henry si perseverenta de a-si impune stilul propriu cosmic si efervescent, si obtinem un artist tanar aflat in plina ascensiune, cu productii atractive si flow specific de UK, bass bine definit si abilitati vocale, implicat activ in miscarea de emancipare a femeilor DJ prin promovarea documentarului Detroit based ”Girls gone wild”.


Laura Jones DJ set at Back To Basics 7 5 11 by airlondon


Laura Jones , Fabric Promo Mix by nightclubber.ro



Popup detector