Lasertag, pictura pe tricouri si book corner la B'ESTFEST

16 Mai 2011 Beat Factor BeatFactor

B’ESTFEST Summer Camp vine cu foarte multe surprize nu doar pentru iubitorii de muzica, ci si pentru cei de distractie de toate felurile. In zonele de Playground, Lake Lounge si Arts&Crafts, intre doua concerte si o bere publicul se va putea delecta cu un joc de lasertag, o carte buna pe marginea lacului sau un workshop de pictura pe tricouri.


B’ESTFEST Summer Camp 2011 se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari (in nordul Bucurestiului, la doar 10 minute de Piata Presei Libere). Academia de Paintball va amenaja in cadrul zonei de Playground un teren special de lasertag cu o suprafata de 1000 mp, ce va arata ca un veritabil camp de lupta, dotat cu obstacole si nocturna. Echipamentul, singurul de acest gen disponibil in tara, va permite desfasurarea jocului de lasertag si in spatii deschise pe timp de zi.


Anul acesta la B’ESTFEST Summer Camp, Lecturi Urbane va amenaja pe marginea lacului, in zona Lake Lounge, un book corner unde pasionatii de lectura (si de pauze de relaxare, desigur) vor putea imprumuta si citi carti din diferite domenii, in functie de preferinte. Lecturi Urbane este un proiect de implicare sociala, pornit in mai 2009, cu scopul de a incuraja lectura in spatiile publice.


Avand pana acum 12 editii derulate cu succes, proiectul s-a bucurat de suportul a peste 1500 de participanti, carora le-au fost oferite gratuit mai mult de 2000 de volume. Pentru cei mai indemanateci spectatori, B’ESTFEST Summer Camp a pregatit cateva workshop-uri in zona de Arts&Crafts, printre acestea numarandu-se si un workshop de pictura pe tricouri, sustinut de Cristina Mihaela Radulescu (www.crissteria.ro). Pe langa acest workshop, Cristina va organiza in spatiul festivalului si o expozitie de pictura moderna, alaturi de alti artisti autohtoni.


B’ESTFEST Summer Camp 2011 va avea loc vara aceasta in perioada 1-3 iulie, intr-o noua locatie in nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere. Line-up-ul festivalului va include trupe ca Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum (live), House of Pain, Flogging Molly si Hadouken!. Biletele pentru aceasta editie sunt in prezent disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul pentru acces in camping, urmand ca in zilele de eveniment, acestea sa fie disponibile doar la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 lei pentru biletul de o zi, 285 lei pentru abonament si 15 lei pentru voucherul de camping.


Popup detector