Lansari si gig-uri importante pentru Jay Bliss

16 Octombrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Lansari si gig-uri importante pentru Jay Bliss
TAGS:
jay bliss 

Dupa ce luna trecuta artistul sibian reprezentat de Cyclic Agency a bifat cateva evenimente foarte importante, intre care unul in Underground (Ibiza) si Drumma Label Night @ Chalet (Berlin), Jay Bliss se pregateste de o toamna foarte agitata.


Agenda sa cuprinde, pe langa o serie de petreceri importante in tara, gig-uri in cluburi de traditie din strainatate. Astfel, pe 9 noiembrie, Jay Bliss este prezent in 93 Feet East, din Londra, pe 10 noiembrie este invitat in Le Dandy, din Paris, o saptamana mai tarziu, pe 16 noiembrie, Jay Bliss merge in Shanti, din Capitala Rusiei, iar in primele zile din 2013 va bifa un eveniment in Baraonda, din Pisa.


Nici activitatea de producator nu este neglijata de Jay Bliss. Un remix semnat de el pentru EP-ul "Move on & Love EP", semnat de Alex M, a fost inclus pe vinyl-ul lansat de label-ul One To One, primind deja un feedback pozitiv din partea specialistilor din domeniu; preview audio aici.


Perioada ce urmeaza este, de asemenea, plina de release-uri pentru Jay Bliss. Productiile lui sunt programate la label-uri ca One Records, Fear of Flying, Drumma Records, Undulate sau White Rabbit Music, toate urmand a fi lansate pe vinyl. Intre aceste track-uri exista si remixuri semnate de Jay Bliss pentru Umho & A. Vivanco sau Stu Patrics.




Drumma Night @ Chalet - Music by Marcman for our upcoming release Drumma 04 - Oil EP from Drumma on Vimeo.


Popup detector