Lansarea oficiala a agentiei Forward

21 Iunie 2007 Beat Factor BeatFactor

Forward este o noua agentie de booking pentru DJ-ii romani. Lansarea oficiala a agentiei va avea loc vineri seara, 22 iunie, in cadrul unui party maraton la piscina clubului Bamboo din Bucuresti.

Deocamdata, DJ-ii care figureaza in rosterul agentiei sunt: Pagal, Rosario Internullo, Kool, Livio, Vania, Gojira, Negru, Marika, Mihai Popoviciu, Kid Chriss, Maresh, Jay Bliss, Roby, Marco Briguglia, D-Laid, El CEZERE, Pitfall, Thornado, Kendre si Narcissa.

In cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc joi, 21 iunie, reprezentantii agentiei au dezvaluit o parte din persoanele care stau in spatele acestui proiect: Love Events (organizatie specializata pe organizarea de after party-uri), The Mission (organizatori de petreceri) si Nights.ro (organizatori de after party-uri si premii anuale destinate industriei muzicii electronice romanesti).

Petrecerea de lansare va incepe la orele 18.00 si line up-ul ii cuprinde pe toti DJ-ii care figureaza in rosterul agentiei. Acestia vor mixa in ordine alfabetica.



Popup detector