Lady GaGa, fashionista anului 2009

16 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

E ea, doar ea! 2009 a fost anul in care Lady GaGa a ajuns sa fie recunoscuta drept una dintre cele mai nonconformiste cantarete, iar vestimentatia ei a fost, deopotriva, apreciata si criticata la fiecare aparitie in public.

De aceea, la sfarsit de an, revista People a numit-o `fashionista anului 2009`. Dintre cele mai interesante apartitii/accesorii merita amintite:

- vizita la un post de televiziune german. Lady GaGa a fost atunci imbracata intr-un costum alcatuit din multe broscute Kermit;

- sutienul cu artificii. Lady Gaga si-a prezentat noua inventie – sutienul cu artificii – la gala Much Music Video Awards, care a avut loc in Canada.

- Costum cu sange la MTV VMA 2009

- Costumul cu bule

Dar Lady GaGa nu a fost campioana doar la capitolul vestimentatie. Single-urile lansate pana acum au scris istorie in topurile muzicale.


`Just Dance`, `Poker Face`, `LoveGame`, Paparazzi` au ajuns, pe rand, pe locul 1 in Billboard Hot 100, ceea ce inseamna ca Lady G este primul artist din istoria de 17 ani a topului care ajunge cu patru piese pe locul I, toate extrase de pe albumul de debut.

Actualul single, Bad Romance se afla pe locul 2 in Billboard Hot 100.




Sursa: bestmusic.ro


Popup detector