Labelul Planet E implineste 20 de ani

19 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Label-ul lui Carl Craig are motiv de sarbatoare in acest an, intrucat a implinit 20 de ani de activitate, fiind unul din cele mai longevive case de discuri din aria techno / house international.


Cu aceasta ocazie, Carl Craig va lansa in format digital, pe 22 februarie 2011, compilatia 20 F@#&ING Years - We Ain't Dead Yet. Materialul include piese clasice de la Quadrant, Paperclip People si Innerzone Orchestra, precum si productii mai noi, plus un remix de-al lui Carl Craig la piesa "You Are" a lui Kenny Larkin.


"We Ain't Dead Yet" va aparea in vara acestui an si in format vinil, conform Resident Advisor. Etapa urmatoare a aniversarii Planet E va consta in relansarea unor piese din catalogul label-ului, cu remixuri pe partea B de la Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Seth Troxler, Francois K, Mad Mike Banks, Dennis Ferrer, Kevin Saunderson, Loco Dice si Luciano, printre altii.


O alta etapa va consta intr-un turneu international pe care Carl Craig il va realiza in orase precum New York, Berlin, Londra, Hamburg, Zurich, Paris si altele. Pentru doritori, petrecerea din Berlin, la care va participa si echipa BF (revenim ulterior cu detalii post-eveniment) va avea loc pe 4 martie in clubul Berghain / Panorama Bar, cu Carl Craig, Kenny Larkin, Paul Woolford, Reade Truth LIVE si Psycatron LIVE (in Berghain) si Sammy Dee, Zip si altii ce urmeaza a fi anuntati (in Panorama Bar).


Carl Craig este urmasul legendelor din Detroit - celebrul trio Atkins - May - Saunderson, contribuind enorm la amplificarea miscarii Detroit in Statele Unite si raspandirea acesteia pe tot globul. "Am facut Planet E din dorinta de libertate. Eram destul de obosit sa ia altii decizii pentru muzica mea, si am vrut sa iau propriile decizii. Asa ca am pornit acest label, si cam asta a fost...", spunea Carl Craig acum cativa ani in cadrul unui interviu exclusiv BF.


Tracklist

01. Balil - Route North

02. Esoterik - Interiors

03. Quadrant - Hyperprism

04. Urban Tribe - Repeating Decimal

05. Flexitone - Pulse of Revolution

06. Gemini - Moment of Insanity

07. 4th Wave - Electroluv

08. Paperclip People - Clear & Present

09. 69 - Jam The Box

10. Innerzone Orchestra - Bug in a Bassbin

11. Carl Craig - Dominas

12. Recloose featuring Dwele - Can't Take It

13. Urban Tribe - Covert Action

14. Niko Marks - Chune

15. Naomi Daniel - Stars

16. Tres Demented - Tres Demented

17. Tres Demented - Shez Satan

18. Martin Buttrich - Full Clip

19. Lazy Fat People - Pixelgirl

20. Tribe - Livin' In A New Day

21. Jona - Altiplano

22. Kenny Larkin - You Are (C2 mix)

23. Ican - Pa Mi Gente

24. Attias – Analysi




Popup detector