Label-ul Crosstown Rebels ajunge in Romania cu Matthew Styles

11 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Unul dintre cele mai avantgardiste label-uri britanice de muzica electronica dance ale momentului (Crosstown Rebels) revine in Romania, prin DJ-ul englez Matthew Styles. Petrecerea va avea loc in clubul Studio Martin sambata, 22 noiembrie, cu Matthew Styles si El cezere in rolurile principale.

In varsta de 28 de ani si nascut intr-o familie de muzicieni in Anglia, Matthew Styles este DJ de la o varsta frageda, tatal lui fiind de asemenea DJ. Deja inarmat cu o colectie mare de funk, disco şi boogie si un plus de sunete provenind de peste Atlanticului a fost doar o chestiune de timp pana Matthew a inceput sa mixeze la petreceri.

Asculta: Matthew Styles - Rebelpod 4 - Iunie 2008

Avand primul rezidentiat la 18 ani, Matthew a mixat in unele dintre cele mai bune cluburi din lume in ultimii zece ani petrecerile Crosstown Rebels Slash an Burn si WNF Berlin, aparitii regulate din Pulp Paris si Panorama Berlin, Steath Nothingham si Fabric Londra.

Ca manager al Crosstown Rebels, Matthew a fost inspirat in aducerea lui Andre Kraml, Hiem si Pier Bucci. Toate munca la Crosstown Rebbels a condus la aparitii neregulate in studio, dar i-a oferit o colectie superba de remix-uri pentru Music for Freaks, City Rockers şi Brighton's Catskills. Productiile sale au aparut label-uri precum Aesoteric şi Doc Martins FreeStyle Label, Paranoid Records (label-ul lui Rob Mello).

Pretul unui bilet este de 20 ron intre 23:00 00:00, 30 ron intre 00:00 01:00 si 40 ron dupa 01:00. Pentru cei care se simt norocosi, avem si concurs cu intrari gratuite!


Intra in concurs AICI!


Popup detector