Label-ul Cecille Records va sustine un showcase in Bucuresti cu Nick Curly

08 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Joi, 11 decembrie, clubul Violette din Bucuresti (fostul Nagual) va gazdui un eveniment cu Nick Curly, unul dintre fondatorii casei de discuri Cecille Records (unul dintre cele mai "in voga" label-uri de deep house / minimal house de la ora actuala) . Alaturi de Nick Curly vor mai mixa Livio & Roby, Dave Van N, Adrian Eftimie si DJ Optick.

Labelul Cecille Records, fondat in 2007 de catre Nick Curly si Marc Scholl, este concentrat in special pe deep house, minimal si techno. La Cecille, au aparut piese semnate de catre artisti precum Markus Fix, Sis, Andomat 3000, Johnny D, Lemos, Ilario Alicante, Sven UK.

Nick Curly a dezvoltat un interes pentru crearea de tendinte si gasirea unor noi talente, ca atare a creat unul din cei mai buni ani pentru casele sale de
productie impreuna cu Johnny D, SiS, Markus Fix, Robert Dietz, Lemos si
Kreon propulsand acesti artisti pe scena internationala. Toate acestea au dus inevitabil la crearea unui album de debut sub Cecille Records care va lovi piata internationala in primavara anului 2009.

Evenimentul este o co-productie DJ Superstore. Vino la petrecere si poti castiga unul din cele 3 cursuri de DJ oferite de DjSuperStore.


Popup detector