Label-ul B Pitch Control a implinit zece ani

28 Aprilie 2009 Beat Factor BeatFactor

Casa de discuri germana B Pitch Control a implinit anul acesta zece ani de activitate. Artisti precum Modeselektor, Paul Kalkbrenner, Apparat, Kiki, Sascha Funke si desigur, Ellen Allien, au fost baza acestei case de discuri care a devenit in ultimii cinci ani un brand de succes.


Dezvoltandu-se cu ajutorul petrecerilor, dar si a varietatii de artisti proaspeti, B Pitch Control este astazi un etalon pentru muzica techno, in toate formele ei.


Ultimii ani au adus la label-ul german si producatori noi, care acum s-au impus deja pe scena internationala. Mentionam Thomas Muller, Chaim si Zander VT.


"Am vrut sa lansez o muzica si un sunet care sa miste lucrurile si oamenii. Bpitch Control este ca o insula pentru mine si artistii care lucreaza aici. Ne ofera libertatea sa facem ce muzica vrem noi", spune Ellen Allien in cadrul unui interviu exclusiv pentru Beat Factor.


"Trebuie sa te asiguri ca artistii tai se simt confortabil. Trebuie sa ii incurajezi, sa ii impingi si sa le dai acel sentiment de confort. Cateodata ma simt ca un fel de mama. Plus ca trebuie sa fii atenta mereu la muzica noua, artistii noi, trendurile care apar. Mai ales in zilele acestea este foarte dificil sa conduci un label, asa ca noi incercam mereu sa ramanem moderni ca sunet si sa ne adaptam repede schimbarilor muzicale."


Mai jos puteti urmari un interviu video cu Ellen Allien si Apparat pentru cei de la Slices.




Acestea fiind spuse, La Multi Ani B Pitch Control!


Popup detector