La Blanca il aduce pe Daniel Bovie in Bucuresti

01 Noiembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Vineri, 4 noiembrie 2011, La Blanca isi continua sezonul de toamna cu un nou artist international: Daniel Bovie. Evenimentul incepe de la ora 23:00, iar intrarea va fi pe baza de guest-list si face control.

Daniel este un muzician self-made. Prin practica si observare a dezvoltat si imbunatatit DJing-ul si abilitatile de productie.

Daniel este implicat intr-un proiect alaturi de Roy Rox, iar pentru a acesti doi artisti, muzica este tot ce conteaza. Productiile acestora au fost auzite si lansate de case de discuri precum XL, Ministry of Sound, Defected, Positiva, sau Strictly Rhythm.

Melodii precum "Stop Playing With My Mind", "Love Me (ft Nelson)" si "Predicator (Haze ft)" demonstreaza ca Daniel Bovie & Roy Rox sunt o marca inregistrata pentru muzica de calitate inalta. Acest lucru a fost, de asemenea, recunoscut de catre artisti mari internationali precum Roger Sanchez, Erick Morillo, Pete Tong, Axwell si Tiesto.

In La Blanca, Daniel Bovie va mixa singur, insa promite sa ofere un show plin de energie, presarat cu muzica house de cea mai buna calitate, special pentru publicul din La Blanca.


Popup detector