L'Orchestre de Roche - un nou proiect muzical electro funk 100 % romanesc

27 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Cine credea ca electro funk-ul nu se impaca foarte bine cu chitara, bass, tobe, voce si samples se inseala. Noua trupa romaneasca L'Orchetre de Roche este exemplul cel mai concludent cand vorbim despre muzica electronica facuta live si ambalata sub forma unei trupe.

L'Orchetre de Roche a debutat la inceputul acestui an iar unul dintre cele mai importante prime gig-uri a fost in Vama Veche, de 1 Mai.

Cei cinci membri ai proaspatului proiect imbina intr-un mod inedit electro, funk, cu influente disco, totul live. Isi descriu stilul muzical ca digital versus analogic music, iar in influentele lor se regasesc atat trupe precum Moloko, Groove Armada sau Faithless, dar si DJi precum Sven Vath sau Loco Dice.

"Primul album am vrea sa il lansam in toamna si, cel mai probabil, va fi sub forma unui mix... Inca nu ne-am hotarat daca vom apela la o casa de discuri sau daca-l vom lansa gratuit pe internet. Cat despre stil, cu siguranta ca va fi vorba de electro-funk", spun cei de la L'Orchetre de Roche pentru maxim.ro.

Fara alte introduceri, gasiti o inregistrare live din clubul bucurestean Fabrica, cu L'Orchestre de Roche, la sectiunea BF Audio. Enjoy!


AUDIO: L'Orchestre de Roche - Live @ Club fabrica


Popup detector