Kudos Beach renaste din nisip

04 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Weekendul acesta se deschide sezonul de Kudos la Mamaia. Desi a trecut doar o saptamana de la ziua neagra in care noul Kudos a fost facut una cu nisipul, distrugerile facute abuziv de autoritati au fost inlocuite de efortul administratorilor Kudos care au grabit lucrarile de reconstructie totala pentru a-si tine promisiunea.

Sambata 5 iulie, invitati speciali pentru a sparge gheata catre o vara de super-muzica sunt DJ Fabricio Medeiros (Brazilia) si Livio. Duminica, 6 iulie, vor mixa Rosario Internullo, Roby si Negru.

Desi party-ul incepe de weekendul acesta la Kudos, rerezentantii plajei au facut eforturi majore sa recupereze dupa distrugerea abuziva de vinerea trecuta, cu doar o zi inainte de deschiderea oficiala a sezonului .

Singura explicatie a abuzului facut asupra Kudos Beach este o adresa primita de reprezentantii Kudos, cu aproape o zi inainte sa apara echipele pe plaja, care comunica administratorilor ca in 24 ore urma sa fie demolat un beach bar de 180 m2, conform unei sentine din 2006. Obiectul respectivei sentinte nu mai exista, respectivul beach bar nemaiaflandu-se pe plaja.




Popup detector