Kristal Glam Club ReOpening Party invitat special Sasha

26 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Sambata 20 Septembrie 2008 Kristal Glam Club isi redeschide portile cu o petrecere caracteristica. Invitatul special al acestei petreceri este Sasha, unul dintre putinii DJ-i mondiali, care a supravietuit top-ului 100 din DJ MAG de la inceputurile acestuia si pana in zilele noastre.

Dupa ce in 2000 a atins punctul culminant ajungand pe locul 1, The son of God, cum i se mai spune lui Sasha, s-a incapatanat sa ramana pe locurile fruntase ale acestui top, fiind cu siguranta un veteran extrem de iubit al topului.

In afara de acest mare eveniment care deschide atat de frumos un nou sezon de petreceri, promoterii clubului declara ca toate weekend-urile vor fi explozive la Kristal Glam Club. Se anunta nume mari din industria muzicala electronica, cum ar fi deja cunoscutii si obisnuitii clubului, James Zabiela, Steve Lawler, Seb Fontaine si DJ-i nebunii de la OneFM, 2 Crazy Bastards.

DJ-i care viziteaza pentru prima oara Kristal Glam Club, DJ-i pe care publicul din Romania ii iubeste si doreste sa-i vada sau revada de mult timp vor fi prezenti in acest sezon. Redeschiderea sezonului acesta aduce nu numai nume importante, dar si un design nou (asa cum Kristal Glam Club v-a obisnuit in fiecare an), show-uri inedite si surprize.

Sambata, 20 septembrie 2008, Kristal Glam Club ReOpening Party cu: Sasha. Biletele in avans costa 50 ron si se gasesc pe www.comandabilete.ro si la Club Kristal (Bucuresti, J.S.Bach nr. 2, sect. 2)


Popup detector