Kristal Club si The Agency, castigatori la Premiile See Me din Bulgaria

10 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Kristal Club si The Agency sarbatoresc din nou. Weekend-ul trecut, Kristal Club, alaturi de agentia sa / promoter, The Agency, a primit premiul pentru Cel mai bun club din Europa de Sud - Est in cadrul ceremoniei See Me Awards, singura competitie oficiala de clubbing din Sud-Estul Europei, care a avut loc in Bulgaria, la Sofia.

Acesta a fost un an plin de premii pentru Kristal Club si agentia sa / promoter, The Agency. Impreuna au castigat trofeul pentru Cel mai bun club la Nights.Ro Awards in Romania, pe langa alte trofee, cum ar fi cel pentru evenimentul de club al anului , Sasha & John Digweed, care a avut loc in Kristal Club, in data de 21 Decembrie 2007. Deasemenea, Kristal Club se afla in continuare, de trei ani incoace, prezent in faimosul Top Dj Mag : Best 50 Clubs in the World!

De la inceputul anului , pana acum, DJ-i internationali de renume au vizitat Kristal Club. Nume precum Armand Van Helden, Sharam, James Zabiela, Steve Lawler, Pete Tong Carl Cox, Eric Morillo, Ali Dubfire, Nic Fanciulli si Lee Burridge, au facut ca acest prim sezon din 2008 sa fie memorabil si partea buna este ca anul mai are multe luni tocmai bune pentru party-uri reusite, iar Kristal Club si agentia sa / promoter The Agency ne astepta cu multe surprize.



Popup detector