Kristal Club Mamaia - ReOpening Weekend

07 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Vineri 11 iulie, Kristal Club Mamaia isi va redeschide portile pentru toti doritorii de distractie, muzica buna si relaxare, totul la doar cativa metri de malul marii, in nordul statiunii Mamaia, fostul complex Enigma.

In timpul noptii, Kristal Club Mamaia imbracat intr-un design nou va rasuna plin de muzica si ritmuri atragatoare. Ziua poti alege sa te racoresti in mare, pe plaja, sau pe terasa, in piscina, pentru ca revine piscina la Kristal Club Mamaia. Vineri 11 iulie sarbatorim alaturi de Dana Nicula si Emil Lassaria. Dimineata vei prinde rasaritul la afterparty, pe terasa Kristal Club Mamaia.

Sambata 12 iulie continua petrecerea cu the master of dark house, MoShic (Israel). Original din Israel, MoShic, s-a dedicat intru totul muzicii dark atunci cand s-a mutat din Tel Aviv in New York, loc unde a pus muzica in cele mai cautate cluburi, cum ar fi: Twilo.

Valoarea sa a fost recunoscuta chiar si de Digweed, rezultat fiind prima colaborare a artistului cu emisiunea lui Digweed - "Kiss 100": "MoShic and Zidan mix for John Digweeds broadcast on Kiss 100". Colabolarea celor doi a fost fructuoasa, ei ramand foarte buni prieteni si ocazionali production partners..

Meritele i-au fost recunoscute in intregime atunci cand a fost rugat sa realizeze "Essential Mix", misiune pe care a indeplinit-o cu brio. Duminica dimineta te racoresti tot la afterparty pe terasa Kristal Club Mamaia, alaturi de DJ Kool.


Popup detector