Kris Menace s-a imbolnavit de la prea mult alcool

04 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Kris Menace s-a imbolnavit de la prea mult alcool
TAGS:
kris menace  alcool  boala 

Starul german electro-tech Kris Menace a cazut la pat pentru a doua oara in trei saptamani din cauza febrei si a durerilor de cap.

"Macar nu e gripa porcina, Slava Domnului", a spus Kris. "Am avut gripa normala saptamana trecuta si acum e doar o raceala. Dar nu vrea sa treaca", a mai adaugat acesta.

Artistul a postat pe pagina sa de Twitter acum doua saptamani ca doctorul l-a obligat sa stea in pat pentru o cateva zile dupa ce acesta avea o stare de sanatate precara. La doar o saptamana dupa incident, avea programate gig-uri in Polonia si Londra, iar acesta a spus ca este gata de actiune, insa cu doar 30 de minute inainte de gig-ul de la Ministry of Sound acesta a spus prin Twitter-ul sau ca "Ma simt atat de rau, dar cu siguranta voi mixa". Dupa patru ore, acesta arata din ce in ce mai rau.

La patru zile de la incident, acesta a revenit cu noi declaratii referitoare la starea sa de sanatate, prin acelasi Twitter. "M-am intors de la doctor, am angina si un ficat distrus de la abuzul de alcool. Corpul meu nu se poate curata de toxine. Nu e in regula. Nu mai am voie Jaggermeister mult timp de acum in colo", a spus acesta cu o vizibila urma de tristete.

Lasand Cancan-ismele la o parte, Kris a mai povestit si despre noile remixuri la Depeche Mode - Fragile Tension, care vor fi lansate la Mute Records in curand.


Popup detector