Krazy Baldhead vine in clubul Fabrica

16 Februarie 2010 Create It BeatFactor

Ghost Town Events si Club Fabrica va invita la o seara dedicata muzicii electro, cu un invitat de seama al genului: Krazy Baldhead. Totul se va intampla pe 27 februarie, cu Gojira, Jujadex, Meeloox si Tremour in line up.


Primul sau EP, “Bill’s Break” a aparut la Ed Banger Records in 2004, bucurandu-se de remixuri din partea Para One si Feadz, fanii label-ului avand o surpriza cat se poate de placuta, stilul abordat fiind ceva nou pentru acestia. Dupa “Time Period”, Krazy Baldhead a primit comentarii favorabile din partea criticilor, unii chiar comparandu-l cu Dj Shadow.

Lucrurile au inceput sa accelereze, lansand al 2lea EP “Dry Guillotine” , inclinatia spre hip-hop a label-ului fiind acum una cat se poate de evidenta. Devenind astfel unul din membrii marcanti ai label-ului, alaturi de Feadz, SebastiAn, Dj Mehdi si Justice, si-a adus aportul pe compilatiile Ed Rec Vol. II (cu “Strings of Death”) si Ed Rec Vol. III (cu “No Cow, No Pow”)

In 2009 vine cu primul sau album de studio, “The B-Suite” si este invitat de onoare al labelului Deutsche Grammophon pentru o compilatie de remixuri si reinterpretari a operelor semnate de compozitorul austriac Joseph Haydn, dedicata acestuia.




Popup detector