Kraak & Smaak, dj set la Sfantu Gheorghe, la Delta Music Fest

14 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

Intre 19 si 21 iulie, la Sfantu Gheorghe, unde Dunarea intalneste Marea Neagra, are loc a patra editie a Delta Music Fest, un festival pe nisip care iti ofera o vacanta si o experienta unica.

Headlinerii editiei din acest an sunt Kraak & Smaak, care vor prezenta un dj set.


Delta Music Fest promite trei zile si trei nopti de libertate, muzica, sport, distractie, pasiune si prietenie.

Printre activitatile de la festival se regasesc:

- concerte: Kraak & Smaak DJ set, Norzeatic si Khidja, Subcarpati, Gojira, Limun, Zicu & Ufe, Tzuc si Jo.E (Groove On) si invitatii lor,

- DJ Music School,

- in premiera: mini-concerte powered by bicycles,

- workshop de fotografie,

- storytelling,

- atelier de confectionat zmee,

- Treasure Hunt pe biciclete,

- pétanque (petanc),

- concurs de caiace,

- reciclare creativa.

Accesul este liber.


Avandu-i in componenta pe Oscar De Jong, Mark Kneppers si Wim Plug, Kraak & Smaak a pornit initial ca un proiect de studio in anul 2003, urmand sa devina in scurt timp una dintre cele mai cunoscute trupe live de pe scena dance.Citeste si: Interviu Kraak & Smaak pentru BeatFactor.ro


De-a lungul timpului, Kraak & Smaak a realizat remix-uri pentru mai multi artisti precum Jamiroquai, Richard Dorfmeister, 4Hero, Bitter:Sweet, Mark Rae si Soul of Man.


Cazarea la Delta Music Fest 2012 se poate face in Dolphin Camping sau in complexul de patru stele Green Village. Toti cei care ajung la Sfantu Gheorghe de joi 19 iulie beneficiaza de campare gratuita in Dolphin Camping, pe toata durata festivalului. In plus, organizatorii pun la dispozitie si "corturi la cheie", gata montate, cu izopren si sac de dormit. Astfel, doua persoane pot plati cazarea pentru trei nopti de festival cu doar 150 lei prin MyTicket.

Delta Music Fest este organizat de Fundatia Anonimul. Mai multe detalii pe deltamusicfest.ro.


Popup detector