Konrad Black Si Claude Von Stroke in Bucuresti in acest weekend

22 Ianuarie 2008 Beat Factor BeatFactor

Vinerea si sambata aceasta, 25 respectiv 26 ianuarie, clubberii bucuresteni au mai multe alternative de distractie. Printre ele se numara si clubul Studio Martin, care vine cu o oferta tentanta: Konrad Black si Optick vineri, si Claude Von Stroke si Rosario Internullo sambata. Pentru cei norocosi, avem si concurs cu invitatii.

Konrad Black este numele artistului care a remixat piese ca Audion Mouth to Mouth si M.A.N.D.Y. vs Booka Shade Body Language pe parcursul anului trecut. Cu un sound apropiat de Get Physical si Cocoon Recordings, Konrad a deschis portile propriului label, Wagon Repair, in 2004, alaturi de Mathew Jonson, Graham Boothby si Jesse Fisk. Vazut ca un artist demn de urmarit in perioada care urmeaza de catre cele mai mari nume de pe scena muzicii electronice mondiale, Konrad, originar din Canada, nu este nici pe departe la inceput de cariera.

Intra in concurs pentru a castiga invitatii AICI

Dupa ce a lansat piese ca Deep Throat, Whos Afraid of Detroit si The Whistler, a remixat piese pentru cunoscuti producatori ca Samim, Fedde le Grand si Jeff Samuel, este firesc ca Berclay Crenshaw aka Claude Vonstroke sa se considere intai de toate producator. VonStroke s-a cizelat intr-un producator matur si, pe alocuri, un exponent avangardist al muzicii house moderne, unuia ce nu-i este frica sa incalce regulile, daca acestea ii stau in cale.




Popup detector