Kiss Arena la festivalul Peninsula, un cort mai mare, mai multe vedete!

12 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

O duzina de vedete internationale la care se adauga 25 dintre cei mai buni dj-ei romni şi maghiari vor incendia atmosfera din cortul de peste 1200 de metri patrati ai Arenei Kiss.

Programul de muzica electronica a Peninsulei nici nu putea ncepe mai bine miercuri seara, Suie Paparude cu mainstream-ul Pentru Inimi. Atractia serii? Fenomenalii australieni, Pendulum, prefatati de Chris.su, cel care a integrat Ungaria pe harta drum and bass-ului. Show-ul ecletic al australienilor va fi urmat de SKC iar nebunia drum and bass va fi ntretinuta pna dimineata de trgu-mureşeanul Dan Bazix.

Joi este seara house and trance: Junky şi Hawky dar şi cel mai renumit dj din Romnia, Adrian Eftimie pregatesc atmosfera pentru Tom Novy. Vrajitorul din Munchen va fi precedat de o petrecere extraordinara de progressive trance dar şi de The Modern Gigolo, cei care mbina muzica electro cu techno, acid, punk, italo şi disco.

Vineri din nou house! DJ Sterbinszky şi Vali Barbulescu aşteapta petrecaretii. Cei doi cunoscuti dj-ei vor pregati terenul pentru Ferry Corsten, un dj aflat n TOP TEN-ul mondial. Fenomenalul olandez va fi de neuitat, nsa, nu ne ieşim din ritm! DJ Andi şi Igor DoUrden garanteaza petrecerea pna n orele diminetii.

Smbata va fi marea seara a break-ului. Seara va fi deschisa de binecunoscuta Gojira cu ritmurile ei de electro, techno şi breakeat. DJ Ludmilla va aşteapta nainte de britanicii funky break, Plump DJs. Petrecera va continua cu cei de la Analog 303 şi D-Laid.

Ultima seara este din nou dedicata darenbass-ului? ncepem cu UFO, continuam cu Statik care pregatesc intrarea binecunoscutilor, Andy C. Sizenine şi Snow au o mare responsabilitate ei sunt cei aleşi pentru a ntretine ritmul ultimei petreceri a festivalului.


Popup detector