Kerry Chandler mixeaza in premiera in Romania

28 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Legenda Kerry 'Kaoz' Chandler va mixa in premiera in Romania pe data de 27 noiembrie, la Palatul Bragadiru din Bucuresti, in cadrul unui eveniment Circoloco New Era, organizat de catre The Mission.


Pe langa Kerry Chandler, line up-ul ii include pe Clive Henry, Davide Squillace, DJ W!ld si Willie Graff, iar de proiectiile video se va ocupa Dreamrec.


'Noua era' Circoloco din sezonul ce tocmai se incheie si-a propus sa aduca in centrul atentiei un vibe si sound ceva mai proaspat, conform lui Andrea Pelino. "Este foarte important sa aratam cam despre ce este vorba, muzical, in noul sezon. Fara minimal, sau ceva de genul acesta, ci depp house underground, de calitate".


Eroul deep house Kerry Chandler este foarte insistent in privinta faptului ca solistii sau solistele care apar in productiile de factura house (clasice sau contemporane) ar trebui sa fie mai cunoscuti. Drept pentru care, Chandler a facut un sistem de visuals impresionant, compus din holograme 3D cu siluetele solistelor care danseaza si canta live, in timp ce Kerry mixeaza. In cadrul unui nou interviu acordat Beatportal.com, Kerry Chandler explica mai bine care este secretul acestui proces si cum i-a venit ideea. "Totul a pornit dintr-o gluma. M-am gandit intr-o zi: 'cum ar fi sa ma impart in doua pe scena?' Apoi m-am gandit ca daca as putea face asta, sa gasesc o solutie ca un Kerry sa mixeze si alt Kerry sa cante la bongos sau la saxofon. Apoi am zis: 'de ce sa nu-mi fac o intreaga trupa?' Daca as putea face asta, mi-as aduce si niste prieteni, si asta m-a dus la ideea cu solistele", povesteste Kerry pentru Beatportal.com.



Kerri Chandler - Finger Printz EP by Madhouse Records




Popup detector