Kenny Larkin lanseaza albumul Keys, Strings and Tambourines, pe 1 iulie

09 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Producatorul american Kenny Larkin lanseaza pe data de 1 iulie albumul Keys, Strings and Tambourines, cu ajutorul label-ului Planet E. Keys este primul album din ultimii ani, precedentul intitulat Funkfaker fiind lansat in 2004.

Kenny Larkin isi imparte timpul intre spectacolele de stand-up comedy si muzica. El declara ca ii place sa fie considerat si producator si comedian in egala masura si sa nu fie un producator comedian, sau un comedian muzician.

In cea mai mare parte, am facut albumul la casa mea din LA, dar am fost si in Detroit de cateva ori sa lucrez in studioul lui Carl Craig care mi-a oferit inspiratia necesara. Nimic nu poate concura cu inspiratia care o ai cand esti intr-un studio amenajat bine din Detroit. Am stat acolo si am lucrat zile intregi a declarat Larkin.

Albumul are deja doua single-uri, primul este piesa de baza numita You Are si track-ul favorit al lui Larkin, Glob Glob. Am produs piesa Glob Glob in ultimul meu tur din Australia, intr-un hotel din Sydney care este un foarte bun loc de produs muzica, iar piesa mi-a venit pur si simplu. O iubesc. Nu stiu de ce, dar asociez o multime de lucruri bune deoarece am scris-o in Sydney, probabil din cauza succesului turneului.

Tracklist:

01 Androgenous
02 Glob
03 Keys, Strings, Tambourines
04 Wake Me
05 You Are...(Light)
06 Drone
07 Computer Rain
08 Vibin'
09 Bass Mode (Original Mix)
10 Siren
11 Gimmie
12 Cirque de Soul
13 Deja Vu
14 Wake Me (Outerlude)



Popup detector