Kassem Mosse, podcast pentru RA

15 August 2011 Beat Factor BeatFactor

Kassem Mosse nu este unul din cele mai cunoscute nume de pe scena muzicala electronica la nivel international, dar oricum, pe cine mai intereseaza nivelul de awareness al unui artist la tonele de muzici invartite cu lopata de industrie?


Cu toate acestea, artistul german, pe numele adevarat Gunnar Wendel, si-a facut aparitia discret, in 2006, iar de atunci si pana astazi au rezultat cateva release-uri bine puse la punct. Workshop, Laid si Mikrodisko sunt doar cateva dintre casele de discuri la care a lansat pana acum.


Pentru ca cineva se gandise recent la o prestatie de-a germanului in Romania, eventualii fani de aici ar trebui sa se astepte la "mai mult live decat dj sets. Lumea are asteptari mari de la un artist astazi, sa pui altceva, sa faci diferenta, sa vii cu sound-ul tau. Cred ca genul de muzica pe care o pun eu si cea pe care o fac se preteaza mai bine locurilor mici, intime. Nu ma caracterizeaza abordarea de rock star pentru un DJ".


In mixul cu numarul 272 din seria de podcast-uri a celor de la Resident Advisor, Gunnar a inclus piese fresh, de factura techno/house/deep house, din partea unor artisti precum Theo Parrish, Omar S, Conforce, Dj Qu, Panda Bear si altii. Track list-ul complet este disponibil mai jos.



Track list:


1. Theo Parrish - 360@1:29on696 (Full Version)

2. Big Strick - A Walk In Linwood

3. DJ Qu - Circuit

4. Dr. Buzzard's Original Savannah Band - F.S.K.

5. War - Galaxy

6. Omar-S - Oasis #2

7. Reggie Dokes - Perceptions

8. RRR - Rendezvous

9. Conforce - Spoiled (XDB mix 2)

10. Mix Mup - Spunky Bonus

11. Panda Bear - Surfer's Hymn (Actress remix)

12. Phoenecia - Thang

13. Lady Blacktronica - The Shadows

14. nike.bordom - Vulmio


Mixul poate fi descarcat de AICI.


Popup detector