Kaskade lanseaza albumul The Grand in luna martie

23 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

DJ-ul si producatorul american Kaskade a anuntat lansarea unui nou mix-CD intitulat The Grand, material ce va fi disponibil prin Ultra Records incepand cu data de 24 martie. Kaskade a lansat de curand impreuna cu Deadmau5, si clipul piesei Move For Me, pe care il puteti viziona mai jos.


1. Another Chance [Kaskade's Homage To Roger Mix]
2. Step One Two [Mischa Daniels Mix]
3. Angel On My Shoulder [EDX Belo Horizonte At Night Mix]
4. This Is How It Goes [Club Mix Extended] - (with Haley)
5. Flaunt - (with Sunsun)
6. Lot Of, A - (with Alex Kenji)
7. Mirage [EDX Sunshine Mix] - (with Passenger 10)
8. [Kaskade Remix] - (with Jes)
9. With You Forever [Dirty South Mix] - (with Pnau)
10. Take Me Away [D.O.N.S. VS DBN Dub] - (with Damian Wilson)
11. Hulk [Chus, Wady & Patrick M Vocal Mix] - (with DJ Wady/Patrick M)
12. Pong [Ben Klock's Bones And Strings Rework] - (remix, with Kerri Chandler)
13. Portouze - (with Steve Angello/Sebastian Ingrosso)
14. Rotterdam City Of Love [Axwell Edit] - (with Miss Melody)
15. In My Arms [Kaskade Remix] - (remix, with Plumb)

Kaskade & Deadmau5 Move For Me

Popup detector