Jus Ed de la Underground Quality vine in Romania

29 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

Sound-ul casei de discuri Underground Quality se propaga asupra celui de-al 8-lea joint din seria Chestionabil, pe data de 9 iulie, pe terasa MNAC din Bucuresti.


Teoretic si practic, DJ-ul originar din Connecticut, Jus Ed, este un icon al undergroundului newyorkez, iar UQ este labelul care in ultimii doi ani nu a lipsit din case-urile djilor respectati. Dupa ce a inceput ca DJ la inceputul anilor optzeci, in plina era de inflorire house, Jus Ed a devenit in ultimii ani un trademark al techno-ului tipic de Detroit, nefiind de mirare punctele comune pe care le are cu amicul sau Omar S, de la liniile de synth abrazive dar totusi pline de soul, pana la limbajul frust din titlul EP-ului "Some Shit". Productiile sale pot fi caracterizate printr-o sensibilitate melodica abstracta, iar party-urile regulate pe care le organizeaza acum au revigorat scena de muzica electronica de la New York.
Nr. 9: Jus-Ed (Underground Quality) by ROOF.FM


Ascuns privirii de o imensa parafernalie de vizualuri ortodoxe, monstrul Rochite studiaza in secret, de sute de ani, locurile de joaca. Nimic nu-l sperie mai mult decit linistea, asa ca isi repeta cu voce tare rimele fara sens ale copilariei si, din cand in cand, mai toaca un ritm cu unghia sa incovoiata peste un amestec ciudat de field recording, voci subacvatice, sample-uri simfonice, vintage drum machines si muzica populara romaneasca.


Petrecerea Chestinabil Joint 9 va incepe la 22.30, iar line up-ul complet este format din Jus Ed, Rochite, Cos Mir si Giuser.


Popup detector