Juan Atkins vine in Romania - si nu e singur

26 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Stirea de AICI conform careia veteranul techno Juan Atkins va mixa in Romania primeste un buzz special, via blogului chestionabil. Atkins va mixa back 2 back cu Kenny Larkin.

Deocamdata acest eveniment de pe data de 4 octombrie, cu Juan Atkins si Kenny Larkin back 2 back nu este confirmat oficial de catre organizatori; speram sa se intample asta in viitorul apropiat.

In anii `80, Juan Atkins incepea sa produca unul dintre cele mai influente sound-uri din lumea techno. Avea o viziune futurista asupra sunetelor, pe care o explora inspirat de latura cosmica a trupei Parliament-Funkadelic, din Detroit si de rigiditatea si eficienta synth-popului nemtesc Kraftwerk.

Fie ca a lansat muzica sub numele de Kenny Larkin sau Dark Comedy, artistul techno are un background muzical destul de solid in spate. A inceput sa mixeze la inceputul anilor 90, influentat de legenda techno Derrick May si de cele mai importante cluburi din Detroit. Primul sau album, Azimuth a fost declarat printre cele mai bune productii techno ale tuturor timpurilor.

Poate nu multi stiu ca o alta mare pasiune a lui Kenny Larkin este stand-up comedy. Astfel, cariera sa a alternat intre perioade dedicate in totalitate muzicii si momentele cand a revenit la aceasta pasiune.


Popup detector