Joy la 9 - o noua emisiune de divertisment pe StreamOn

17 Martie 2010 Beat Factor BeatFactor

Joy la 9 - o noua emisiune de divertisment pe StreamOn
TAGS:
stream on  show  live 

Smiley va participa ca invitat special in prima productie originala marca StreamON TV, joi 18 martie, la ora 21:00 pe www.joyla9.ro


Din 18 martie, StreamON TV si Kult Studio lanseaza un nou concept de emisiune de divertisment, JOY LA 9. In fiecare zi de joi, intre orele 21:00 si 22:00 StreamON TV va transmite in direct din studioul trupei Sensor o sesiune de LIVE jamming ce va avea ca invitati diferiti artisti autohtoni.


Acest nou proiect vine ca o provocare pentru artistii vocali sau instrumentali din zone muzicale diferite, mergand de la pop la jazz, care isi vor dezlantui talentul si creativitatea intr-o sesiune de LIVE jamming cu trupa Sensor (Paul - clape si sintetizatoare, Sasha – clarinet, percutie si DJing). Actul artistic se va naste spontan, fara nimic predefinit, fara partituri sau repetitii.


Smiley va fi invitatul special al premierei JOY LA 9, ce va avea loc joi 18 martie de la ora 21:00 si va putea fi urmarita accesand www.joyla9.ro. JOY LA 9 va fi o emisiune interactiva, de acest aspect fiind responsabila prezentatoarea emisiunii, Ramona Naca. Ea va interactiona LIVE cu spectatorii pe chat chiar in timpul emisiunii, iar la sfarsitul acesteia va adresa protagonistilor intrebari din partea publicului.


In spatele proiectului JOY LA 9 se afla urmatoarea poveste: intr-o seara de joi, Ramona descopera ca in subsolul cladirii in care locuieste se intampla lucruri foarte interesante si noi pentru ea. Curiozitatea o impinge sa urmeze acordurile muzicale in surdina si sa bata la usa subsolului ce ascunde studioul trupei Sensor. Paul si Sasha o invita sa descopere spatiul in care muzica curge spontan. Ramona se hotaraste sa deschida un video-blog, www.joyla9.ro, prin care sa impartaseasca cu toata lumea experienta sesiunilor de live jamming cu invitati speciali diferiti in fiecare saptamana.


Popup detector