Joseph Capriati - prima data in Romania

19 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Italianul Joseph Capriati, maestrul techno-ului percutiv, va veni in premiera in Romania. Evenimentul va avea loc sambata, 24 mai, la Studio Martin. In deschidere va fi Max si Faster.

Joseph Capriati si-a inceput cariera de DJ in 1998, pe cand avea doar 11 ani, mixand clasic house si hip hop. Pana in 2004 a pus muzica in majoritatea cluburilor din sudul Italiei, alaturi de artisti internationali renumiti, si astfel, si-a dezvoltat pasiunea pentru muzica. In 2005 a inceput sa studieze programele de produs muzica si sa lanseze prima sa piesa. Anul 2006 l-a gasit rezident in cel mai nou club underground din orasul sau natal, numit Disco Seven, unde l-a intalnit pe patronul labelului Globox.Foarte placut surprins de talentul sau muzical, acesta a decis sa inceapa o colaborare cu Joseph.

Primul sau release la Globox, produs alaturi de Sasha Carassi, intitulat Formaldehyde, cu B sideul Microbiotik, si un remix by Massi DL, a primit reviewuri excelente si a fost inclus in seturile unor artisti precum Richie Hawtin, Magda, Paco Osuna, David Squillace si mult altii.
La scurt timp dupa acest prim release, Joseph a semnat cu labeluri precum Analytic Trail, Loose si Minibus. In present lucreaza la noi aparitii discografice la casele de discuri CMYK, Frankie, MKT si Mosaiko.

Sound-ul sau se bazeaza pe o combinatie de techno si funky, mixat pe un ton minimalist cu influente provenite de la Kraftwerk, Mika Vaino, Phil Kieran, Richie Hawtin, Alex Under, Rino Cerrone sau Makantonio.



Popup detector