Jori Hulkkonen este The Man From Earth

05 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Jori Hulkkonen a lansat un nou material discografic, intitulat The Man Form Earth, la casa de discuri Turbo Recordings.


Dupa un prea frumos single si doua videoclipuri lansate luna trecuta, finlandezul responsabil de faima domnului Tiga Sontag, Jori Hulkkonen a lansat oficial al saptelea album intr-o cariera de 14 ani in care a revolutionat si modelat scena muzicala electronica in toate colturile lumii.

Aparut la Turbo, ‘Man From Earth’ (nume inspirat din filmul cu acelasi titlu, regizat de Richard Schenkman) este o colectie de 12 cantece foarte personale (’Undercover’) ce poarta peste ele o aura melancolica (’Man From Earth’), trista (’Re: Last Year’), depresiva uneori (’I Am Dead’). Exista si cateva exceptii (’The Other Side Of Time’), dar sa nu va ganditi la veselie, mai mult la o energie continuta mult prea mult timp care explodeaza puternic in univers imprastiind o nesiguranta calma peste noi toti.


’Man From Earth’ este un album foarte personal, plin de piese invaluite intr-un sound deloc specific Turbo Recordings, care parca te transporta in timp, in anii '80.


Piesele pot fi ascultata si pe myspace-ul oficial al lui Jori Hulkkonen.


Mai jos gasiti un video de prezentare al discului, realizat chiar de "Vrajitorul din Turku" Jori Hulkkonen, in care face un tur de studio pentru Turbo Recordings. Piesa de pe fundal este chiar cea care da titlul albumului, cu voci semnate Jerry Valuri.


Super-enjoy it!



Sursa: Electrocutare


Popup detector