Jon O.Bir - viitor star al muzicii trance

20 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Jon O.Bir obisnuia sa umple rafturile de la supermarket, dar acum umple cluburile cu trance-ul sau de calitate. Si-a indreptat atentia spre productie si pe data de 11 iulie isi va lansa albumul de debut, la label-ul Vandit.

Totul a inceput pentru Jon in momentul in care a castigat un concurs pentru DJ-I, organizat de revista M8 si de Passion, unde mixul sau a fost peste alte 300 inscrise. Rezidenta la Godskitchen nu a intarziat sa apara si de aici nu a mai durat mult pana a inceput sa apara in revistele de clubbing, ca unul dintre DJ-I care trebuie urmariti in perioada urmatoare. Au avut dreptate, deoarece Jon a crescut din ce in ce mai mult si a ajuns sa umple cluburile in fiecare saptamana.

Totodata este inregistrat si la label-ul Vandit si este in relatii foarte bune cu Paul van Dyk. Era doar o chestiune de timp pana cand avea sa lanseze prima sa productie, in colaborare cu Gareth Emery, numita Escapade. Primul sau release solo a fost EP-ul Effectual lansat la Conspiracy Recordings.
Albumul de debut are numai piese noi, pe care Jon le-a pus doar in cluburi sa testeze care prinde cel mai bine. Albumul se numeste From Within si va fi lansat pe data de 11 iulie.

Tracklist:

01. Jon O.Bir - Can You Hear Me
02. Jon O.Bir - Taken
03. Jon O.Bir - Ascendancy
04. Jon O.Bir - Sunrise
05. Jon O.Bir feat. Emi - Tell Me
06. Jon O.Bir feat. Solar Movement - Sparc
07. Jon O.Bir - Inflexion
08. Jon O.Bir feat. Lizzy Parks - Unforgiven
09. Jon O.Bir - All Time that Matters
10. Jon O.Bir feat. Emi - Do It All Again
11. Jon O.Bir - Ways and Means
12. Jon O.Bir - I Need You
13. Jon O.Bir - Dreaming
14. Jon O.Bir - From Within



Popup detector