John Digweed si Thirst in Timisoara

10 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Sambata 14 Iunie, al 3-lea eveniment Heineken Music Thirst din 2008 il aduce in premiera in Heaven Studio din Timisoara pe unul din cei mai apreciati DJii in lume si in Romania: John Digweed.

Cu o lista de realizari care este cel putin coplesitoare, DJ-ul britanic a reusit sa isi treaca demult numele in paginile de istorie ale muzicii dance. Poate pentru multi dintre noi nu mai este necesar sa amintim aceste realizari, dar si simpla enumerare a celor mai importante te aduce cu gandul mai aproape de petrecerile si muzica lui Digweed, lasandu-ti un zambet euforic pe fata. Incepand in ordine cronologica, primele recunoasteri ale talentului sau au venit odata cu prima compilatie CD mix realizata la Renaissance, si rezidenta sa la clubul Twilo din New York, prima rezidenta pe care un DJ britanic a avut-o aici. Ulterior a creat Bedrock, un brand care reuneste o casa de discuri si un studio de productie, si care a lansat productii ale unor artisti ca Steve Lawler, Guy Gerber, Luke Chable, Yunus Guvenen, Jimmy Van M si Chris Fortier.

Astazi John Digweed este sinonim cu ingenuitatea, calitatea si integritatea, indiferent ca vorbim despre compilatiile sale CD mix, rezidentele sale din cluburi ca Heven (London) si The Beach (Brighton), sau show-ul sau radio, Transitions, recunoscut ca fiind unul ditre cele mai tari la nivel mondial.

In ultimii ani ne-am obisnuit sa ne bucuram in Romania de 2 ori pe an de sound-ul progressive house marca John Digweed, mixand de cele mai multe ori in Kristal Glam Club si La Mania. In 14 Iunie va sta in spatele platanelor din Heaven Studio, impreuna cu Adrian Eftimie, OK Corral si Konstanin & The Angel, cei 3 finalisti ai competitiei Thirst.


Popup detector