John Digweed si SIS vin in Romania weekend-ul viitor

24 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Weekend-ul viitor, clubul Kristal ii are ca invitati pe John Digweed, care revine in Romania pe data de 29 si pe SIS care si-a amanat acum doua saptamani gig-ul pentru data de 28 noiembrie. Warm-up-ul pentru evenimentul cu Digweed va fi asigurat de catre Kool si Chriss, iar in deschidere la SIS vor fi prezenti Funky si Dana Nicula.

SIS, este un geniul al muzicii vesele si al ritmurilor pline de viata. Muzica acestuia sarbatoreste iubirea si dorinta de a dansa. Trumpet sau Trompeta, celebra piesa a acestuia, a facut deja valuri pe scena mondiala si l-a ajutat pe SIS sa aiba cea mai rapida accesiune a unui dj in 2008.

Villalobos este doar unul dintre multii dj-i care folosesc productiile SIS. Vorbeam despre muzica vesela, o combinatie perfecta intre house, techno si folk. Muzica lui SIS aduce bucuria specifica sangelui sau Sud American, combinata cu ritmuri curate, care vin din Germania, unde locuieste acum artistul.

John Digweed este unul dintre cei mai cunoscuti DJ-i britanici, evolutia muzicii electronice din ultimii ani fiind strans legata si de cariera acestuia. Debutul sau a avut loc la varsta de 15 ani in Hastings, Anglia, in lumea acid-house-ului. De la acea data a inregistrat o continua crestere in lumea muzicii electronice, top-ul fiind atins in 2001 cand a fost votat Number 1 DJ de catre revista DJ Magazine.

Din acel moment Digweed a ramas o prezenta constanta in topul preferintelor publicului. John Digweed este nu numai DJ, vasta sa experienta dand nastere unui produs numit Bedrock, sub aceasta titulatura fiind reunite o casa de discuri, un studio de productie si o agentie de promovare.


Popup detector