John Acquaviva din nou in Romania

30 Octombrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Odata cu celebrarea a sase ani de activitate, The Mission prezinta o petrecere care il are ca invitat pe John Acquaviva in clubul Studio Martin din Bucuresti. 10 noiembrie este data in care John Acquaviva revine in Romania pentru a doua oara in acest an.

Fondatorul label-ului Plus 8 alaturi de Richie Hawtin, John Acquaviva este considerat unul dintre vewteranii muzicii electronice. Un artist cu o puternica personalitate si un cuvand important de spus, Acquaviva este si unul dintre managerii magazinului online de muzica Beatport. Tot el este printre primii DJ-i care a testat Final Scratch, produs al companiei Native Instruments. In aceasta vara, clubul Privilege din Ibiza a gazduit rezidenta Acquaholic, prezentata de John si prietenii sai, intre care enumeram Madox, Funk DVoid, Christian Varela, Karotte, Oliver Huntemann si altii.

La capitolul productie, Acquaviva se poate mandri acum cu Electro Deluxe vol.3, volumul 5 al seriei de compilatii From Saturday to Sunday, un mix CD Danzoo Series unul din cele mai respectate brand-uri de petreceri din Madrid, Spania. Anul 2006 a vazut si cateva EP-uri, ca Feedback, No Fear sau Hunter Gathered.

Il asteptam din nou in Bucuresti pe 10 noiembrie pentru a oferi o portie buna de electro si techno, marca Acquaviva. Cu aceasta ocazie, uram la multi ani The Mission.



Popup detector