Jimmy Edgar - concert live la Chestionabil 20

17 Septembrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Vineri, 5 octombrie 2012, Chestionabil sarbatoreste 20 de editii. Ca sa mai estompeze din ridurile de expresie, organizatorii l-au adus pe vesnic tanarul Jimmy Edgar cu noul sau show Majenta LIVE.


Party-urile de cand avea 13 ani alaturi de Derrick May, pasiunea pentru ocult, fotografia cu modele obscure descriu cumva personalitatea multi-laterala a sex-demon-ul nomadic din Detroit, acum in adoptie berlineza.


In 2012 Jimmy a fost mai prolific ca niciodata, mutandu-si casa la Hotflush o data cu Majenta, albumul sau mult a clamat, ascultat, discutat si aplaudat. Explorand “meditatia transcedentala si limitele non-fizicului”, Majenta e cea mai futurista lucrare a sa de pana acum.


Jimmy vine sa erotizeze Cosmosul, asta dupa ce a intalnit-o pe Aaliyah pe Pluto, cu un led-live ce reda inconfundabila sa decadenta robotica. It’s all about sex without sex. Jimmy nu revine singur, ci alaturi de bunul sau prieten DJ N>E>D, autorul / rezidentul Leisure System, petrecerile lunare de la Berghain, care ingroasa cozile de la intrare.





Popup detector