Jay Bliss semneaza The Art of Doing Nothing EP

06 Aprilie 2012 Beat Factor BeatFactor

Jay Bliss semneaza The Art of Doing Nothing EP
TAGS:
jay bliss 

Artistul sibian Jay Bliss, reprezentat in tara de Cyclic Agency, lanseaza un nou EP, de aceasta data la Initials, label-ul rezultat in urma colaborarii dintre Alex Joes, Ste Roberts si Dave Elkabas.


"The Art of Doing Nothing" este practic al doilea release al casei de discuri si contine trei piese originale si un remix semnat Petre Inspirescu, componentul [a:rpia:r].


Materialul este programat pentru lansare la sfarsitul acestei luni, in format digital, iar vinyl-ul este deja disponibil in magazinele de profil. EP-ul se bucura deja de aprecierea unor nume importante din industria de gen, intre care Luciano, Ricardo Villalobos, Laurent Garnier, Dubfire, Raresh sau tINI.


Dovada calitatii release-ului sta si in faptul ca decks.de si JunoDownload, unele dintre cele mai importante magazine online de specialitate din Europa, au raportat sold out pentru acest vinyl, dupa doar doua zile de la lansare.


Discografia lui Jay Bliss mai cuprinde track-uri semnate la label-uri ca Dynamic sau Bang Bang!, iar urmatoarele release-uri din 2012 sunt programate la case de discuri ca 20:20 Vision (incl. Skudge remix), All Inn Black sau White Rabbit Music (incl. Elef remix).



Popup detector