Jay Bliss mixeaza in Londra duminica aceasta

10 Iulie 2012 Beat Factor BeatFactor

Jay Bliss mixeaza in Londra duminica aceasta
TAGS:
jay bliss 

Jay Bliss mixeaza duminica, 15 iulie, in The Light Bar, din capitala Angliei, alaturi de Tom Demac, Roberto Amo, Almond Lama si Disandat, in cadrul unei seri AboveZero.


Un amanunt interesant al acestei petreceri il reprezinta ora de incepere, 2:00 PM, un adevarat Daytime Terrace Party. Biletele pentru acest eveniment sunt cuprinse intre 5 si 8 lire sterline, iar comunicatul oficial al locatiei vorbeste despre una dintre cele mai tari petreceri ale verii in The Light Bar.


Agenda lui Jay Bliss este una foarte incarcata in aceasta vara. Dupa ce a fost ascultat in weekend-ul trecut in BlackBox, din Sighisoara, si la Funky Breeze, din Capitala, luna iulie este un plina pentru artistul Cyclic.


Pe 6 iulie, Jay Bliss mixeaza alaturi Mihai Popoviciu si Markus Homm in Club Kasho, din Brasov, la un nou Cyclic Night, iar a doua zi, pe 7 iulie, Jay este prezent in Club Habitat, din Alba Iulia.


Pe 20 iulie este invitat la Paulesti, in cadrul Summer Fest 2012 (Open Air Party), iar in weekend-ul 27-29 iulie face parte din line-up-ului evenimentului Kudos Fest, de la mare.


De asemenea, Jay Bliss se concentreaza si pe activitatea de producator, pregatind doua releaseurile in viitorul apropiat.


Pe 25 iulie, Jay face public Pandorum EP, material semnat la All Inn Black, iar pe 6 august label-ul 20:20 Vision va lansa EP-ul Pluto, produs de artistul sibian, ce include si un remix marca Skudge.



Popup detector