James Zabiela revine in Romania

15 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Vineri 19 decembrie, Kristal Glam Club prezinta cum au prezentat si in anii trecuti, un invitat special de Craciun. Traditia se pastreaza, si pentru o excelenta noapte de house si break beat, invitatul special este copilul nebun al platanelor - James Zabiela. Warm up-ul va fi asigurat de rezidentul clubului Kristal - Chriss.

Zabiela este combinatia excelenta dintre tinerete si experienta. Pe langa faptul ca avut norocul sa fie promovat inca de la varsta de 16 ani de catre unul dintre cei mai buni dj-i din lume (Sasha), Zabiela a mai avut inca o moneda forte: intreaga copilarie si adolescenta a tanarului din Southampton s-a invartit intr-un magazin de vinyluri, locul unde lucra tatal sau.

De aici pana la a deveni dj a fost doar un pas, un pas mic si coordonat de dj-i de renume, care l-au luat pe micutul James sub aripa lor protectoare. Dintre cei care l-au indrumat in cariera, ii mentionam pe Paul Oakenfold, pentru care a facut warm up, Lee Buridge, despre care marturiseste ca l-a influentat enorm, in ceea ce priveste stilul pe care l-a adoptat, DJ Hyper & Craig Richards, alaturi de care a pus muzica la Bar Atlantis, Justin Robertson, Hybrid, chiar si Danny Tenaglia.

Dupa ce a castigat concusul Bedroom Bedlam Competition organizat de prestigioasa publicatie Muzik Magazines, unul dintre cei mai respectati jurnalisti de specialitate a exclamat in ceea ce-l priveste pe tanarul James Zabiela: "This is one winner who is seriously going places". Si asa a fost.

Biletele in avans se pot achizitiona din reteaua de magazine Diverta, sau de pe site-urile www.ticketpoint. ro si www.comandabilete. ro la pretul de 32 Ron.


Popup detector