James Lavelle, Dubfire, Steve Lawler si altii in Kristal Glam

01 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

In perioada aprilie - mai se vor perinda pe la pupitrul clubului Kristal Glam mai multi DJi straini de calibru, intre care Steve Lawler, Dubfire, Carl Cox, Erick Morillo, Stephan Bodzin si multi altii.

Vinerea aceasta, 4 aprilie, DJ Rush si Marco Remus vor mixa in cadrul unei petreceri marca Q Level. Sambata, 5 aprilie, Cess & Daniel Rajkovic vor fi protagonistii unei nopti techno, cu Raoul Russu in deschidere.

Pe 12 aprilie se intaorce in Kristal Glam Steve Lawler, dupa ce cu o seara inainte (11 aprilie), acesta va mixa in clubul Midi din Cluj Napoca. Pe 18 aprilie Carl Cox da tonul distractiei, iar pe 19 aprilie cei doi 2 Crazy Bastards (Internullo si Eftimie), debuteaza in Kristal sub noul lor nume de scena.

Fanii lui James Lavelle nu mai trebuie sa astepte pana la B'EstFest, pentru ca artistul britanic va mixa si el in Kristal Glam pe 25 aprilie. Cu o seara mai tarziu, 26 aprilie, mixeaza pentru prima oara in Romania Stephan Bodzin.

Pe data de 10 mai revine Erick Morillo, iar pe 16 mai mixeaza minimal techno proaspat Dubfire, unul din intemeietorii celebrului proiect muzical Deep Dish. Ultimul weekend din luna mai ii are ca invitati pe Nic Fanciulli pe 30 mai si Lee Burridge pe 31 mai.


Popup detector