James Holden mixeaza in Bucuresti asta seara

06 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

La cinci ani de la prima sa vizita in Romania, boss-ul casei de discuri Border Community, si anume James Holden, revine astazi, 6 martie, in Romania, in clubul Studio Martin din Bucuresti.

Border Community este unul din putinele record label-uri care a reusit sa faca trecerea de la underground la mainstream. Unii spun ca lanseaza muzica relativ comerciala; altii il blameaza de aria usor excentrica a sound-ului; se mai spune si ca produce destul de rar, astfel incat muzica sa aiba timp sa faca inconjurul lumii, iar de abia apoi urmeaza urmatorul release al label-ului.

James nu inceteaza sa isi uimeasca fanii si colegii de breasla nicio secunda de cand si-a inceput cariera muzicala. Se spune despre el ca niciodata nu stii la ce sa te astepti din partea lui din prima secunda in care urca la pupitru pana cand il paraseste. Iar vineri vom afla impreuna de ce tanarul artist este considerat unul dintre revelatiile ultimilor ani ale muzicii electronice. In deschidere Negru iar in after hours Rosario Internullo. Intrarea este 20 de ron inainte de 00:00 si 30 de ron dupa 00:00.

Si pentru fanii BC:

ASCULTA: Various Artists - BeatFactor.ro - Border Community Tribute Mix

Si pentru fanii James Holden:

ASCULTA: James Holden - Live @ Danzoo - Macumba - Madrid- Aprilie 2008

ASCULTA: James Holden - Live @ Five Days Off - Iulie 2008

ASCULTA: James Holden - Live @ 4 Years of Full Spectrum - Septembrie 2008

Deja se discuta pe Forumul BF, AICI.












Popup detector